Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/adrotate-pro/adrotate.php on line 55

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/plugins/fs_rss/fs_rss.php on line 297

Notice: Undefined variable: sidebar_id in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/function-regist.php on line 57

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/fontloader.php on line 25

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 105

Warning: include_once(/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/really-simple-captcha/cbnet-really-simple-captcha-comments.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/functions.php on line 107

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 108

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 119

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 133

Warning: Declaration of DropDown_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL) in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/dropdown-menus.php on line 170

Deprecated: Den anropade konstruktormetoden för klassen WP_Widget i adrotate_widgets är tagen ur bruk sedan version 4.3.0! Använd __construct() i stället. in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5472
Älvsbynews – Just Nu » Normal Nyårsnatt enligt Polisen

Notice: Undefined index: dirname in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 142

Notice: Undefined index: extension in /www/webvol35/7z/km2oklsy22kq9q5/alvsbynews.se/public_html/wp-content/themes/alvsbyn/include/plugin/filosofo-image/filosofo-custom-image-sizes.php on line 143

Normal Nyårsnatt enligt Polisen

01 JAN 2020
Skrivet av :

Polisens ledningscentral har hanterat 95 ärenden i Norrbottens län mellan klockan 22.00 och 06.00 under Nyårsnatten.

Det har varit mycket fylleri och ärenden kopplat till detta. Polisen har också hanterat relativt många ärenden kopplat till psykisk ohälsa samt våld i nära relation.

Två personer har gripits under natten (läs mer om dessa ärenden nedan). 19 personer har omhändertagits för fylleri, enligt LOB – lagen om omhändertagande av berusade personer.

22:52 Misshandel, Haparanda
Polisen beordras till en bostad i Haparanda med anledning av ett bråk. En man misstänks ha misshandlat och tidigare även hotat en kvinna som han har en relation till. Mannen grips och anhålls senare misstänkt för misshandel och olaga hot.

23:17 Brand, Luleå
Polisen larmas om en containerbrand bakom Gammelstads sporthall i Gammelstad. Räddningstjänsten släcker branden. Polisen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:29 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en bostad i Skurholmen med anledning av ett bråk. Två män anklagar varandra för misshandel. Polisen tar upp en anmälan om misshandel samt en motanmälan. Männen är i 20-25-årsåldern.

23:51 Fyrverkerier, Gällivare
Polisen kontrollerar en tonårig pojke i centrala Gällivare som har fyrverkerier på sig. Patrullen tar fyrverkerierna i beslag och förverkar dem. Vårdnadshavare till pojken kontaktas.

00:16 Trafikbrott, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Kalix. Föraren får en ordningsbot då bilen har för många passagerare. Dessutom är både avgasrör och körriktningsvisare på bilen bristfälliga – även bilägaren får därför en ordningsbot.

00:49 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor. Föraren får en ordningsbot för onödig och störande körning i bostadsområde.

00:53 Misshandel, Haparanda
Polisen beordras till en restaurang i centrala Haparanda där ett större bråk mellan flera personer pågår utomhus. När polisen kommer till platsen har det lugnat ner sig. Polisen pratar med personer på plats och tar upp en anmälan om misshandel.

00:58 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en bostad utanför Boden med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation till. Den misstänkte mannen, som är i 40-årsåldern, grips och anhålls senare misstänkt för misshandel.

02:23 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en restaurang i Boden med anledning av ett bråk. Ordningsvakt har envarsgripit två personer som har slagits med varandra. Männen är i 25-30-årsåldern. Polisen upprättar en anmälan om misshandel och en motanmälan gällande misshandel.

02:29 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en fest i en bygdegård utanför Boden med anledning av ett större bråk. Polisen upprättar två anmälningar gällande misshandel. Någon timme senare uppstår ett nytt bråk på festen. Polisen får återigen åka dit. En anmälan om ofredande upprättas.

02:48 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en lägenhet i Luleå med anledning av ett bråk. En man och en kvinna som har en relation bråkar. Polisen tar upp en anmälan om misshandel samt en motanmälan då bägge parter ska ha brukat våld mot varandra.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.