HockeyTrean Norrbotten Forts, Region Norr.

16 JAN 2020
Skrivet av :

Klar hemmavinst med 3-0.

Samuel Lidström gjorde 1-0.

Hockeytrean fortsätter med match mot Malmbergets AIF. Efter 21-4 i skott i första stod det fortfarande 0-0, det dröjde ca 6 min in i andra innan Samuel Lidström satte ettan, skotten i andra 29-6 vilket gav endast 1-0 efter två spelade perioder. I den tredje satte först Max Forsman 2-0 och bara halvminuten senare gjorde Gunnar Nordlund 3-0 vilket blev slutresultatet. Skotten i tredje blev 22-2 vilket gav totalt häpnadsväckande 72-12 över hela matchen. Att bortalagets målis Johan Vidtfelt gjorde en bragdmatch står väl helt klart, men siktet behöver nog justeras något hos Älvsbykillarna.

Foto: Krister Palm.

 

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.