Rosvik IK – Älvsby IF HK.

05 DEC 2019
Skrivet av :

Storvinst i bortamötet med 2-8.

Gunnar Nordlund gjorde 2 mål och en assist.

Arkivfoto: Krister Palm.

Max Forsman startade målskyttet 11,06 in i första, 13,56 så kvitterade Rosviks Mattias Ringbjer, 17,08 satte Alexander Sundh 1-2 och bara en klunk vatten senare gjorde Oskar Viklund 1-3 vilket satte punkt på första. Andra blev betydligt lugnare där det enda i målväg var en reducering av Rosviks Emil Wikström med knappa 5 kvar av perioden. I den tredje hade knappt dammet lagt sig innan Gunnar Nordlund satte 2-4 sen vet jag inte hur det gick till men 11 sekunder senare smäller samme Gunnar in 2-5. Sen utökade Oskar Viklund med ytterligare 2 mål och blir tremålsskytt och däremellan gör också Samuel Lidström ett mål. Skotten 38-25 till Rosvik. Det verkar som killarna ställt in skyttet bättre till denna match och osis för mej som hade uppdrag på annan plats.

Nästa match 8/12 borta mot Haparanda.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.