Retromatch BC Luleå – Djurgården.

Härlig stämning i fullt hus.

Matchstart.

Retromatchen BC Luleå -Djurgården blev en lyckad tillställning där legendaren Willie Cherry fick tröjan hissad i arenan. Matchen i sig blev aldrig spännande pga att luleålaget var några snäpp bättre än Djurgården denna kväll. En som hade en bra kväll var Denzel Andersson i Luleå som slog till med personligt poängrekord i matchen med sina 36 poäng. Nästan 2000 i publiken fick se ett Luleå med hög fart och hungriga returtagare som gjorde kvällen väldigt jobbig för Djurgårdslaget. Älvsbyn hade ett par killar i matchen som gjorde stort arbete med att hålla golvet torrt och rent med sina kvastar.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.