Kalix Triangelns IF – Älvsby IF HK, 7-1

09 NOV 2019
Skrivet av :

Tufft bortamöte.

Matchstart.

Jag tog kameran och en vän med mej till Kalix för att kanske ge killarna en liten vink om att nu har ni supportrar på läktaren så nu kör vi, men det dröjde bara nån minut så satte hemmalaget sitt första mål. Att kvällens match skulle bli svår visste vi från början med tanke på att vi till kvällen saknade tre av våra mest rutinerade samt hungriga spelare, viket speglade matchen stort tycker jag. Dessa tre spelare skulle kanske gett det lugn och rutin som behövs i ett möte mot ett så spelskickligt lag som Kalix är. Men killarna gjorde ändå vad vi kan kräva av den unga besättningen vi har i laget, det är många som är där för att lära sig det tuffa tempot och spelet men ikväll märktes det att det i Kalix fanns mestadels rutinerade spelare med några år på is. Det bästa laget vann.

Slutresultat 7 – 1

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.