Älvsby IF HK – Kalix Triangelns IF 5-4

30 NOV 2019
Skrivet av :

Skön revansch i hemmamötet.

Lördagens hemmamatch mot Kalix Triangelns IF blev en härlig revansch för den klara förlusten i bortamötet i Kalix. Bra fart på killarna idag, 1-1 efter första där Oskar Viklund kvitterade efter ca 10 min. 4-3 efter två perioder där Oskar Viklund gjorde ännu ett mål, där också Samuel Lidström och Filip Bergström gjorde varsitt mål. I den tredje kvitterade Kalix ca 9 min in i perioden och det kändes som att det kunde gå hur som helst men en friställd Filip Bergström satte kyligt pucken i nät. Sen blev det onödigt spännande i slutminuterna efter en utvisning på Alexander Sundh med tre minuter kvar, men Älvsbyn höll tätt bakåt och tog en rättvis seger. Kalix vann skotten med 35-26. Ny hemmamatch i morgon Söndag 14,00 mot Haparanda HF.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.