Älvsby Basket.

04 NOV 2019
Skrivet av :

STORT BILDEXTRA:Älvsby Basket på uppgång.

Söndagen blev en härlig dag för de som gillar basket, tre matcher med början kl 11,00 då tjejernas DU5 mötte Gladan. Det blev en härlig match med många fina dueller där Älvsbyn gick segrande ur striden ganska klart. 13,30 var det dags för de yngre pojkarna i HU4 att möta Kalix, en match som Älvsbyn kämpade otrolig bra i men räckte inte riktig till mot det duktig Kalix då det blev förlust i den matchen. Och sist men inte minst så ställdes våra killar i HU19 mot ännu ett Gladanlag, och oj vilken fart det visades upp, Älvsbylaget har verkligen snäppat upp några steg sen förra säsongen och visade upp en härlig kämpaglöd som visade sig räcka till för seger ganska klart i sista matchen för dagen. Kul dessutom att det infann sig ganska många på läktaren för att heja på kombattanterna. Att det sen alltid finns gott fikabord under matcherna gör ju inte saken sämre.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.