Sportringen Cup -19.

13 OKT 2019
Skrivet av :

Lyckad hockeyhelg.

Älvsby IF vinnare av Sportringen Cup -19

Undertecknad har sett en del hockey i helgen, enda matchen jag missade var den tidiga på Söndagsmorgonen. Annars har kameran gått varm kan jag säga, en massa spännande och täta matcher där man lugnt kan säga att tillväxten på hockeylirare är god, så himla många duktiga spelare jag sett denna helg. Deltagande lag detta år var Piteå, (två lag) Sunderbyn, (två lag) Luleå, (två lag) Brooklyn Tigers och då vårat Älvsby IF, ett lag med en stor portion hjärta kan jag säga, att vinna över dessa duktiga lag var inget undertecknad hade räknat med i förhand kan jag säga. Men jag tror att jag kan säga att alla i laget växte med uppgiften och presterade vad som behövdes för att ta pokalen hem till Älvsbyn.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.