Div 2 Älvsby IF – Notvikens IK DFF 2.

04 SEP 2019
Skrivet av :

Skön hemmavinst.

Emelie rullar kyligt in 2-0.

En värmande vinst för damerna i en match där Notviken hade mycket av spelet på mittplan men hade svårt att få till avslut. Älvsbyn jagade mycket boll men hade målfarliga Emelie Hjertberg och Anna Berglund. Redan i första spelminuten satte Emelie 1-0 och efter cirka halvtimmen spelad gjorde hon även 2-0. Tidigt i andra gjorde Notviken 2-1 och det blev lite nerv i matchen, men i matchminut 64 satte Anna Berglund 3-1 vilket kändes ganska skönt med tanke på att Notviken hade högsta fart framåt. Fem minuter kvar gav det utdelning och det blev nerv igen men hemmalaget kämpade hem segern.

Foto: Krister Palm.

Om Skribenten
Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.