Arctic Falls fick fint pris

27 SEP 2019
Skrivet av :

Arctic Falls AB, tillhandahåller testbanor för utveckling av vinterprodukter, fick pris för ”Innovation” och ”Service Level”.

Kvalitet, kapacitet för innovation, snabbhet och global täckning av utbudet var de viktigaste elementen som ledde urvalet för leverantörspriset 2019.

Pirelli ger utmärkelsen till nio av sina mer än 10 000 leverantörer på global nivå. Leverantörspriserna erkänner de företag som har utmärkt sig genom att göra Pirellis försörjningskedja mer hållbar,

innovativ och kvalitativ, vilket bidrar till att ge ett högre värde till Pirellis produkter, i linje med företagets strategi.

Pirellis verkställande direktör, Andrea Casaluci, och chef för upphandling, Pierluigi de Cancellis, delade ut priserna till de nio leverantörerna av råvaror, tjänster och maskiner vid en ceremoni vid företagets huvudkontor i Milano.

Vinnarna inkluderar företag som med tiden har blivit riktiga partners, som kan utvecklas med företaget och särskilt i utmanande projekt och applikationer, och leverantörer som, även nytillkomna som har visat potentialen att utveckla framtida strategiska projekt.

I år ingick också en specifik utmärkelsen för hållbarhet som för Pirelli är en strategisk ledningsmodell. År 2018 var året då Pirelli integrerade hållbarhetsfrågor gällande de globala leveransprocesserna och dess policy. Samma år fick Pirelli erkännandet att leveranssystem överensstämmer med UNI ISO 20400 riktlinjer.

Följande är vinnarna av Pirelli leverantörspris 2019:

Hevea-Tec Industria e Comercio Ltda (Brasilien), leverantör av naturgummi, belönad med kategorierna ”Speed” och “Service Level”. Företaget vann också det prestigefyllda hållbarhetspriset för sin övervakning av social och miljömässig hållbarhet längs hela leveranskedjan, genom teknologisk innovation och engagemang inom området som startar med materialets källa.

Quechen Silicon Chemical (Kina), leverantör av kiseldioxid, tilldelad pris i kategorierna ”Kvalitet” och ”Hastighet”,

Kordsa (Turkiet), leverantör av textilförstärkningar, belönad med ”Global Presence” och ”Service Level”,

Nynas AB (Sverige), leverantör av mjukgörande oljor, tilldelad pris i kategorierna ”Kvalitet” och ”Servicenivå”,

Nuova Ciba S.p.A. (Italien), leverantör av doseringssystem, tilldelad pris i kategorierna ”Kvalitet” och ”Servicenivå”,

Cassioli (Italien), leverantör av hanteringssystem, används i många Pirelli-fabriker med standard- och anpassade system, belönad med ”Global Presence” och ”Innovation”,

Accenture, strategisk partner för Pirellis digitala omvandlingsplan, fick pris i kategorierna ”Global närvaro” och ”Innovation”,

Arctic Falls AB (Sverige), tillhandahåller testbanor för utveckling av vinterprodukter, fick pris för ”Innovation” och ”Service Level”,

Arval Service Lease (Frankrike), internationell partner för långsiktig biluthyrning, tilldelad pris i kategorierna ”Servicenivå” och ”Global närvaro”.

Källa: Pressmeddelande Pirelli

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.