Älvsbyhus bygger jubileumshus

02 SEP 2019
Skrivet av :

Sveriges största småhustillverkare Älvsbyhus fyller 75 år och firar med att bygga upp sitt jubileumshus Modern 129 på Bo & Bygg – Nordens största mässa för ditt hem.

Huset blir därmed det största som hittills byggts upp inom ramen för denna mässa.

Bo & Bygg mässan äger rum på Stockholmsmässan 10-13 oktober 2019.

Älvsbyhus, som är en av Bo & Byggs trogna utställare, kan stoltsera med att 19 år i rad haft Sveriges nöjdaste kunder enligt NKI (nöjd kundindex).

När Sveriges största småhustillverkare dessutom jubilerar slår man på stort och bygger upp sitt jubileumshus Modern129 inne på mässan.

– Detta är vårt sätt att bygga vidare på det förtroende som över 42 000 kunder visat oss genom åren, och samtidigt fira vårt 75-årsjubileum som hustillverkare, säger Jens Sundström, produktutvecklingsansvarig på Älvsbyhus.

På alla Stockholmsmässans evenemang, inte minst vad gäller Bo & Bygg, kommer miljö- och hållbarhetsfrågor allt mer i fokus.

Finns det någon sådan aspekt på Modern 129?

– Miljö och hållbarhetsfrågor är lika viktiga för alla våra husmodeller och hela vår produktion.

Om jag ska lyfta fram något extra så är det vår moderna yttervägg Energy wall och vårt storsäljande solcellstillval som vi har haft sedan 2015.

Bo & Byggs projektchef Göran Ekberg är imponerad över Älvsbyhus storsatsning som han hoppas ska inspirera både besökare och utställare:

– Vi är oerhört glada att kunna erbjuda ett fullskaligt och inrett hus på plats! Detta passar bra in i Bo & Byggs lansering av ett nytt helhetskoncept när det gäller framtidens boende, där alla ingredienser inklusive energi, miljö och hållbarhet ingår.

Kan du berätta lite mer om det nya tänket bakom Bo & Bygg?

– Boendet handlar om livskvalitet. Boendet berättar vem du är. Du förändras med tiden, så även ditt boende.

Det är därför Bo & Bygg är den perfekta mötesplatsen, där du verkligen får chansen att planera ditt nya boende. Här läggs grunden till drömhemmet.

Bo & Bygg är mässan för alla som är på väg in i ett boende eller på väg att förändra sitt boende – välkommen till en komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller bygga nytt.

Här finns produkter för hela hemmet, men även rådgivning, inspiration, kompetens och öppna föredrag.

Lär dig allt om framtidens hem – träffa experter och företag i ett personligt möte.

Källa: Älvsbyhus

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.