Här träffas alla till Valborg

EXTRA SORT BILDEXTRA: Att Sikfors Hästgård är mer än bara hästar, kunde vi tydligt se under Valborgsmässoaftonen då det bjöds på Öppen Gård.

Ny kör vi.. säger Niklas Pettersson på Sikfors Hästgård

Satsningen på Sikfors Hästgård och bildandet av Sikfors Ryttarförening under under 2017, med ett nytt stall och ett stort ridhus på 70 gånger 25 meter under 2018, lockar fler till Sikfors.

Ägarparet Niklas Pettersson och Rebecca Harnesk är nöjda med utvecklingen och fler aktiviteter väntar på att förverkligas inom snar framtid.

Fjolårets ridlägersuccé under sommaren, är i för i år redan helt fullbokade.

– Sikfors Hästgård är en öppen gård för alla, där man ser att de trivs, säger Niklas Pettersson denna Valborgsmässoafton.

Här kommer gäster från hela fyrkanten denna kväll, för att få vara tillsammans över en fika, korv eller hamburgare vid den öppna elden.

Många av de som är här denna kväll har på ett eller annat sätt varit här de senaste åren och kommer hit för att njuta av miljön, gemenskapen med sina anhöriga.

– Detta är den andra Valborgsmässoafton som vi bjuder in alla hit och hundratalet gäster kommer nog att besöka oss under denna kväll avslutar Niklas.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.