UF företag från Älvsbyn vann – Årets pitch 2019

Under dagens ”Entreprenörskap på riktigt 2019 – Norrbottens mässa med unga företagare” i Luleå Energi Arena, så tog ”Tillsammans hand i hand UF” från Älvsby Gymnaisum hem segern i Årets Pitch.

Tävlingen Årets Pitch är då UF-företagen i Norrbotten under en minut får presentera sitt företag på ett säljande och övertygande sätt.

Detta filmas och en jury väljer ut fem finalister.

Sedan har alla kunnat rösta på sin favorit under ungefär en vecka.

Resultatet då man i dag stoppade omröstningen och räknade ut resultatet under vid ”Entreprenörskap på riktigt 2019 – Norrbottens mässa med unga företagare”.

Detta inför hundratals UF företagare och besökare vann..

(1:a) Tillsammans Hand i Hand UF – 34,2 %

Segrarna ”Tillsammans hand i hand UF” är från Älvsby gymnaisum. Drivs av Sara Nilsson, Emma Berglund och Hanna Johansson.

Efter att ha tagit emot priset fick de pitcha sin idé framför mässans publik.

Och det var en väl inövad pitch som de levererade med budskapet om att skapa en bättre värld med hjälp av ett enkelt armband.

Tillsammans hand i hands affärsidé är att sälja enkla men snygga pärlarmband och skänka en del av vinsten till organisationer som stödjer kvinnor i utsatthet.

De har nu vunnit marknadsföring hos Norrbottens media till ett värde av 10 000 kronor.

Och ”Tillsammans hand i hand UF” kommer även att få delta på Luleå Business Evening där de kommer att få presentera sin pitch.

Se tidigare

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.