Lars Wikman ny vd för Polarrenen

12 MAR 2019
Skrivet av :

Polarbröd AB

Lars Wikman

Den 13 maj börjar Polarrenens nya vd Lars Wikman sin tjänst. Han tar då över efter Elisabet Nilsson Singh som kommer att fokusera på styrelsearbete, administration och ägarfrågor.

Lars är på inget sätt ett nytt namn i Polarrenen då han suttit i företagets styrelse sedan två år tillbaka. Lars har en bakgrund inom energi och miljö har tidigare arbetat i olika chefspositioner på Umeå energi. Lars kommer ha det övergripande ansvaret för att planera, leda och utveckla bolaget. Han kommer även ansvara för att bygga goda relationer med medarbetare, hyresgäster, företag och andra samarbetspartners.

– När möjligheten fanns att engagera sig ytterligare kändes det helt rätt att söka tjänsten som vd. Det känns extra spännande och kul att det är ett företag under stark tillväxt och jag ser fram emot att tillsammans med teamet arbeta för att nå våra mål, säger Lars.

– Det är med varm hand och god tillförsikt som jag överlämnar vd-rollen till Lars Wikman. Genom sitt engagemang, utöver styrelsearbetet, har Lars redan inblick i Polarrenens fastighets- och vindkraftsbestånd. Hans kompetens och erfarenheter kommer företaget väl tillgodo. Jag önskar min efterträdare tillsammans med våra medarbetare all lycka och framgång! säger Elisabet Nilsson Singh.

Om Polarrenen AB

Polarrenen AB är ett familjeägt bolag grundat 1988 och verksamheten kan delas in i tre områden; fastigheter, leasing/uthyrningsinventarier och förnybar energi. Vår vision är att på ett lönsamt sätt hållbart förvärva, förvalta och utveckla fastigheter, samt på bästa sätt säkerställa hela Polarbrödskoncernens försörjning av förnybar energi.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.