Avtackning av pensionärer och 25 år i tjänst

21 MAR 2019
Skrivet av :

BILDEXTRA: På onsdagen avtackade Älvsbyns Kommun pensionärer och anställda med 25 år i kommunens tjänst.

Det hela genomfördes på Polar Hotell och avslutades med middag.

Pensionärer

Överstar raden från vänster: Birgitta Andersson, Viveca Lundström, Gun Boldrup, Elisabeth Öberg, Eva-Lisa Hellström,  Gunnel Joansson. Understa raden från vänster: Annica Nordvall, Onny Grahn, Inga-Lill Johansson, Britt-Marie Engman, Britt-Mari Brunström. Foto: Älvsbyns Kommun/Sterling Nilsson

25-åringarna

Översta raden från vänster: Christer Nilsson, Karin Lindberg-Näslund, Christina Markström, Anna Eriksson, Ann-Catrin Lindgren, Helena Eriksson, Anette Lindmark Hansson, Kristina Jonsson, Anne-Lie Westerlund, Inger Wande, Helen Lindström Stenman, Gunnel Joansson Understa raden från vänster: Ulla Ström, Åsa Grahn Renlund, Katarina Aldrin Nord, Inga-Lill Johansson, Margareta Norberg, Louise Öhgren. Foto: Älvsbyns Kommun/Sterling Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.