Älvsbyhus lanserar fyra nya husmodeller med bastu

01 MAR 2019
Skrivet av :

Villa Elias

För ett par månader släppte Älvsbyhus ett helt nytt designkoncept med tre helt nya husmodeller och nya spännande tillval. Men husleverantören bromsar inte för det utan släppte på torsdagen ytterligare fyra nya husmodeller med en gemensam nämnare: bastu.

– Vi märkte att våra kunder efterfrågade bastu och valde därför att ta in några nya husmodeller med just den möjligheten, förklarar Jennifer Johansson, marknadschef Älvsbyhus, och fortsätter:

– Tidigare har vi endast haft två husmodeller med bastu som tillval, men nu lägger vi till ytterligare fyra stycken.

Älvsbyhus spår att efterfrågan kommer att vara stor på dessa modeller. Förutom bastu finns även det nya taktillvalet att välja på enplansmodellerna, med modern, bandtäckningsmönstrad plåt och 19-graders taklutning, som skapar en modern fasad till husen.

Husmodellerna MinnaEliasElla och Liv börjar att säljas från den första mars. I samband med det släpps även en helt ny huskatalog

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.