Älvsbyhus fick en roll i ”Jägarna”

21 MAR 2019
Skrivet av :

I tv-aktuella tv-serien ”Jägarna” spelar ett drömhus från Älvsbyhus en viktig roll.

Det unga paret som handlingen cirklar kring ska sätta bo:

– Det kändes väldigt naturligt att Älvsbyhus är en del av den här berättelsen, säger Jennifer Johansson, marknadschef, Älvsbyhus.

Succéfilmerna ”Jägarna” och ”Jägarna 2” har fått sin fortsättning, men nu som tv-serien ”Jägarna” aktuell i TV4.

I serien är Rolf Lassgård tillbaka i rollen som Erik Bäckström, men numer inte aktiv som polis och han har isolerat sig med hunden Bella.

In i handlingen kliver Erik Bäckströms brorson Peter, spelad av Johan Marenius Nordahl, som är nybliven polis och som också planerar att köpa hus och det är här älvsbyföretaget Älvsbyhus får en roll att fylla.

Jennifer Johansson, marknadschef, Älvsbyhus:

– Eftersom handlingen är placerad här i trakterna av Älvsbyn så var det inte särskilt långsökt att Eriks brorson Peter skulle bli nyfiken på ett av våra hus när tankarna på att bygga nytt kom.

– De är på en visning och tittar på huset, bläddrar i katalogen och drömmer om det där nya huset och hoppas kunna ro i land affären.

Nu ska jag väl inte begå en ”spoiler” för de som ännu inte sett tv-serien så hur det går med husköpet får jag väl lämna som en ”cliffhanger”.

Älvsbyhus är med som en av finansiärerna bakom tv-serien, även det en sak som kändes naturlig.

 

– Vi uppskattar att tv-produktionen är förlagd till Älvsbyn och vi ser förstås att det bidrar till vår hemkommuns både näringsliv och kännedom.

Kan vi bidra för att göra det möjligt känns det bara bra.

– Tv-serien känns också uppdaterad, den ger en modern bild av ett samhälle och rymmer förutom actionscenerna också vackra naturbilder och ger en bredare bild av ett normalt liv i en mindre svensk kommun.

Avslutar Jennifer Johansson, marknadschef, Älvsbyhus.

Källa: Pressmeddelande

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.