Sikfors Folkets Hus har haft årsmöte

15 FEB 2019
Skrivet av :

Det blev omval på styrelseposterna och styrelsen för 2019 ser ut så här: Ordinarie ledamöter Helen Åkerlund, Petra Eriksson, Ulf Wiklund, Leif Eriksson, Ronny Karlsson. Suppleanter Lennart Öhman, Elin Olovsson och Jessica Olofsson.

Våra hyresintäkter har under fjolåret minskat på grund av att vi gett skolan en hyressänkning.

Vi har under fjolåret fortsatt att underhålla vår lokal. Detta genom att måla om foajén och trapphuset. Dessutom hade vi en del reparationer av pannan och vvs. Vi har även investerat en del grejer till gymmet som används flitigt. Detta är verkligen jättekul och vi hoppas att träningsivern håller i sig. Det är naturligtvis en bra intäkt för oss och uppmanar fler som än inte tagit stegen upp för spiraltrappan att göra det. Att träna ger så mycket mer än muskler och bättre flås. Välbefinnandet som infinner sig efteråt är guld! Alla åldrar behöver träna. Som yngre vill man kanske orka springa lopp och ha en snygg kropp, mitt i livet vill man klara av sitt arbete, både om man har ett stillasittande eller fysiskt tungt sådant.
Som äldre är det viktigt att orka ta sig upp om man exempelvis ramlar.

Så kom igång – håll i -håll ut!!!

Petra Söderberg

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.