Firade 25 år med Dans i Älvsbyn

24 FEB 2019
Skrivet av :

På lördagskvällen mötte 40 dansanta medlemmar och anhöriga upp, för att fira Dansdraget:s 25-års jubileum på Polar Hotel.

Kvällen började med en god buffé, för att sedan fortsätta med ett quiz med svåra frågor om dans, musik och mer från de 25 senaste åren inom Dans Draget som sammanställt av Lisa Lundström.

Efter efterrätt så höll Anders Lind ett jubileumstal med tänkvärda ord om att älska dansen, sporten och klubben, samt skämtsamt antyda om framtida risker för avhopp då många medlemmar sysslar med flera sporter.

Även antalet pallplatser inom klubben och hur många parners de framgångsrika medlemmarna i klubben havt ingick i frågeform med många glada och goda skratt hos närvarande medlemmar.

Sedan avslutades kvällen med utdelning av utmärkelser för personligheter och funktioner inom klubben, samt rörelselekar med ordentlig kroppskontakt.

Text och Foto: Dansdraget

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.