Älvsbyhus firar 75 år som bolag och rabatterar jubileumshus

28 FEB 2019
Skrivet av :

Jubileumshuset.

Älvsbyhus fyller 75 år. Det firas bland annat med att under en begränsad tid erbjuda jubileumshuset Modern 129, till 75 000 kronors rabatt.

I höstas släpptes Älvsbyhus jubileumshus Modern 129, som utvecklats tillsammans med arkitekter där nya visuella exteriöra lösningar testats samtidigt som en modern planlösning utvecklats.

– Vi ville möta våra kunders önskemål, med nya moderna lösningar som ändå går inom ramen för vår rationella fabriksproduktion, förklarar Jennifer Johansson, marknadschef och fortsätter:

– Jubileumshuset har tagits emot på ett väldigt positivt sätt, och nu vill vi fira jubileumsåret med våra kunder och erbjuda en väldigt förmånlig rabatt på 75 000 kronor.

Modern 129 levereras med flera lyxiga tillval och flexibla lösningar som standard. Bland annat ett helt nytt exteriört utseende med fler fönster, liggande panel under dessa, en stor bred farstukvist i funkisstil och ett modernt taktillval i 19 graders taklutning och modern bandtäckningsmönstrad plåt.

Interiört finns en spännande planlösning med köket i hjärtat av huset. Med mysiga spotlights, tillvalsdörrar, fler fönster och flera andra tillval, är Modern 129 det perfekta huset för den medvetna familjen som vill ha det lilla extra.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.