Kvalhockey.

18 JAN 2019

Knapp förlust med 5-4.

Oskar Viklund satte 0-1 tidigt i första.

Älvsby IF mötte Stil Hockey i A-hallen i Luleå och till en början spelade Äif riktigt bra hockey och trummade på till 0-2 och 8-12 i skott till Äif innan periodvila.

Den andra perioden började tidigt med en Älvsbyutvisning och i dyningarna av den kom reduceringen till 1-2 samtidigt som passen inte riktigt ville sitta

på rätt ställe vilket snart visade sig i en kvittering och senare också ett ledningsmål för Stil.

Men med ca, 4 min kvar av andra så kvitterar Äif och gör match av det hela igen, skotten i andra klara 13-4 till Stil.

Tredje böljade lite fram och tillbaka med en skärpa från Äif som inte riktigt ville infinna sig, så efter halva perioden gör Stil 4-3 och knappa 4 min senare även 5-3.

I den stunden kändes det avgjort för Stil hade skärpan i spelet som Äif saknade denna kväll, men skam den som ger sig, med 2:20 kvar så reducerar

(24) Per Larsson till 5-4. Slutminuterna av matchen spelar Äif med en man mer på isen men hade inte spelet ikväll för att lyckas kvittera, skotten klara 15-6 till Stil i tredje.

Redan på Lördag 19/1 Spelar Äif hemma mot Malmbergets AIF i Älvåkrahallen.

Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.