Coop satsar på snabbkassor i Älvsbyn

22 JAN 2019
Skrivet av :

Coop Älvsbyn har genomgått en del förändringar den senaste tiden. Förutom att ha möblerat om en del utav varorna i affären har en av de bemannade kassorna ersatts med två stycken självscanningskassor/snabbkassor.

Butikschefen Jan-Olof ”Janne” Lindström

– Det är modernt och smidigt för kunden. Vitsen med det här är att det ska vara enkelt för kunden att handla, till exempel om du handlar en lunch eller bara har ett par varor som du ska köpa. Istället för att stå i kö och vänta så går du direkt och skannar in varorna själv och betalar, säger butikschefen Jan-Olof ”Janne” Lindström på Coop.

Hur har feedbacken varit?

– Den har varit jättebra. Vi började under måndag eftermiddag och i en av kassorna hade vi sammanlagt 71 köp under den dagen.

Scanna varorna

För den som är osäker på hur de nya kassorna fungerar kommer det att finnas kassavärd som finns tillgänglig för att hjälpa till om det behövs. I och med storleken på de nya kassorna är rekomendationen att dessa enbart används om man har bara ett par saker att handla.

Kontrollera och betala med kort

Text: Robin Nilsson

Foto: Sterling Nilsson

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.