Fler e-tjänster på kommunens hemsida

20 DEC 2018
Skrivet av :

Kommunen har utökat antalet e-tjänster på sin hemsida. Under första halvan av 2018 lanserade kommunen de första e-tjänsterna, först ut var förskolan. Antalet e-tjänster har därefter ökat successivt och i dagsläget finns 12 e-tjänster.

Bland de nya tjänsterna finns exempelvis ansökan om byautvecklingspeng, ansökan om fritidshem samt inkomstredovisning för beräkning av barnomsorgsavgift.

Arbetet med att införa fler e-tjänster fortgår. Målsättningen är att det inom kort ska finnas e-tjänster inom områdena Bygga, bo och miljö samt Uppleva och göra.

Kommunens e-tjänster hittar du på www.alvsbyn.se under ”E-tjänster och blanketter”. För att kunna använda utvald tjänst behöver man logga in med sin e-legitimation (Bank-ID, mobilt Bank-ID, Telias e-legitimation).

Om Skribenten
Robin är en flitiga medhjälpare.