100 sålda Älvsbyhus till LKAB

08 NOV 2018
Skrivet av :

Älvsbyhus har sålt 100 hus till LKAB.

Det magiska talet har passerats och Älvsbyhus har sålt sitt 100:e hus till LKAB. Trots det så tyder ingenting på att behovet verkar vara mättat.

Stora delar av Malmberget är på väg att flytta så det handlar om väldigt många människor som behöver nytt hem, och där är Älvsbyhus tacksamma över att kunna hjälpa till.

– Det känns som ett stort och viktigt jobb att få hjälpa alla dessa människor till sina nya hem, berättar Hanna Öhman, Key Account Manager och fortsätter.
– Det är väldigt delade känslor hos de berörda, vissa är glada över att få ett nytt hus medan andra känner att det är lite vemodigt och är lite sorgsna över att behöva lämna sina barndomshem. Därför känns det extra viktigt att vi bemöter dem rätt för att de ska känna trygghet i flytten och med sina nya hus.

Den hundrade ordern har passerat och än så länge märker man ingen minskad takt. Tvärtom märks det tydligt att många fortfarande är intresserade i att bygga just Älvsbyhus vilket tyder på att det kommer bli många fler försäljningar framöver.

Speciellt populärt är området Repisvaara som är vackert beläget vid fjället Dundrets fot, och den plats dit många väljer att flytta och fortsätta sina liv i sina nya Älvsbyhus. Området frodas och hittills har redan ett sextiotal kunder hunnit flytta in i sina hem.

– Av de kunder som redan flyttat in har vi hört positiva ord och många är speciellt tacksamma över hur smidigt hela processen går, förklarar Hanna. Vi är fortsatt väldigt hoppfulla inför framtida beställningar, och det känns så glädjande att få fortsätta hjälpa till, avslutar Hanna.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.