Stolpe ut för Älvsbyn

21 OKT 2018
Skrivet av :

Staffan Renlund, tränare i Älvsbyn

Älvsbyn skapade chanser och borde ha vunnit kvalmatchen bort mot Lira. Men det blev återigen en snöplig förlust med 0-1 (0-0).

Älvsbyn hade träffar i både ribba och stolpe. Vid några tillfällen dansade också bollen på Liras mållinje. Men det gick troll i bollen. Och med 20 minuter kvar satte Liras Marcus Johansson segermålet för Lira.

Eftersom Kiruna vann mot Teg så är Älvsbyns möjligheter att avancera till division 3 borta. För Älvsbyn återstår en bortamatch i Umeå mot Teg.

– Vi åker förstås ned till Umeå kommande helg och försöker avsluta snyggt mot Teg. De har ju fortfarande chansen att ta steget upp även om jag har svårt att se Lira rubba Kiruna borta. Vi får ta med oss det här som en läropenning inför nästa säsong. Vi är nog inte redo för division tre spel ännu, kommenterade tränaren Staffan ”Daffy” Renlund till Piteå-Tidningen.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.