”Älvsbyn doftar Alaska”

05 OKT 2018
Skrivet av :

Alla deltagare i ”Allt för Sverige” 2018: Ashley Mullanex, Kyle Johnson, Domonique Jackson-Russel, Andrew Morrison, Christina Wight, David Neslund, Susan Snyder, Louis Larsson, Tanya Edgil och Kevin Chown. Bild: Sebastian Järnerot/Meter Television

På söndag hamnar Älvsbyn i fokus. Då sänds nästa avsnitt av det populära programmet ”Allt för Sverige” i SVT. De kvarvarande deltagarna ska leva vildmarksliv och får besöka Storforsen efter att först ha varit på”Bojn”. Huvudpersonen i avsnittet är David Neslund som har sina rötter i Norrbotten.

På fredagen intervjuades David Neslund av André Petterson på P4 Norrbotten. 

David är fascinerad av det fina vädret.
– Ja överallt var det soligt och varmt. Alla var så glada och jag fann vänner i alla städer och byar vi besökte.

Besöket i Älvsbyn, Norrbotten och Luleå beskriver han så här:
– Älvsbyn och Luleå är så lika Alaska. Det till och med doftar likadant. Vegetationen är samma. Jag var inte förberedd på att hoppa ur ett flygplan och fä uppleva samma luft och natur som vi har i Alaska, Allt i norra Sverige är så vackert. Storforsen var fantastiskt.  Den häftigaste naturupplevelse jag varit med om.

Läs mer här…

 

 

 

 

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.