Omväg mot förlust

06 SEP 2018
Skrivet av :

Kombinationslagen kan skapa förvirring. Som när Sikfors skulle spela borta mot Hemmingsmarks IF/Piteå IF FF 3/Alterdalen 2. Sikfors trupp åkte till Hifton i Hemmingsmark. Hemmalaget väntade på Holma i Holmträsk drygt fyra mil därifrån! Till slut var lagen samlade. Matchen då? Ja, den vann Hemmingsmarks IF/Piteå IF FF 3/Alterdalen 2 med 8-3 (4-1).

Det blev minst sagt en snöplig uppladdning för Sikfors. Uppvärmningen fick brytas och spelarna kasta sig i bilarna för att åka från Hemmingsmark till Holmträsk. Där blev det inte mycket till förberedelser för Sikfors. Matchen skulle ju hinna spelas innan det blev allt för mörkt.

Inte de bästa förutsättningarna för Sikfors som dessutom var kort om folk.

Sikfors mål gjordes av; Robert Vesterlund, Marcus Öman och Magnus Bäckström.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.