Många skönheter på byn

01 SEP 2018
Skrivet av :

BILDEXTRA: Sommarens sista stora fest i Älvsbyn mullrade igång på fredagskvällen. Ett flertal fina fordons-rariteter lyste upp höstmörkret utanför Älvåkraskolan. Sedan blev det party i tältet fram till småtimmarna till musik av Rocktrion. I dag ska Norrbottens Pärla utses bland alla fantastiskt sköna bilar som befinner sig i Älvsbyn.

FOTO: KRISTER PALM

 

21:00 på fredagskvällen inleddes utställningen kallad Norrsken. Då ljussattes bilarna både in- och utvändigt i höstmörkret. Det blev även en ljudtävling i tre kategorier; ett baselement, två baselement och de med tre eller fler baselement i sin bil. Kvällen avslutades med bandet ”Rocktrion” i det 300 kvadratmeter stora öltältet på den öppna planen utanför Älvåkraskolan.

Lördagen inleds med familjeaktiviteter.
– Vi kommer att ha en hel del för barnen, bland annat; hopptält, ansiktsmålning och godisregn, berättar Leif.

Efter lunch är det dags för den stora utställningen Norrbottens Pärla. Den kryddas med två Elvis-shower av Christer Dahlberg. Efter prisutdelningen kommer deltagande bilar att åka på en liten kortege så att älvsbyborna får se dem i rull.

Kvällen avslutas med Rockabilly-bandet Sun Cats.

Medarrangörer är Rickys Place, Hälleströms Billackering och Älvsbyns kommun.

Vi återkommer med rapportering om pristagare och vinnare i de olika tävlingsmomenten.

Tills dess kan ni njuta av Krister Palms vackra bilder på en del av skönheterna och partyt i tältet.

Läs mer här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.