Vänsterpartiet i Älvsbyn har inlett sin valturné

13 AUG 2018
Skrivet av :

Vänsterpartiet har inlett sin valturné i kommunen.

I onsdags gjorde Vänsterpartiet i Älvsbyn sitt första stopp på sin valturné. Stoppet var på ICA i Älvsbyn. Vänsterpartiet talar om ett Älvsbyn för alla och inte bara för de rikaste.

”Vi vill ha en välfärd att lita på. I denna valrörelse finns ett par frågor vi pratar extra mycket om. Nej till Gruvbrytning i Laver OCH 6-timmars arbetsdag för undersköterskor i Älvsbyns kommun” skriver partiet i ett mail och fortsätter:

”Klimatet är en fråga vi alla måste prata om och tänka på, detta är en ödesfråga. Vi måste alla bidra till att minska utsläpp, handla lokalproducerat, minska köttkonsumtion och resa mindre, kan vara några saker vi alla kan bidra med. Vänsterpartiet tycker att det är rimligt att hela Norrbottniabanan byggs. Det gynnar klimatet att resa klimatsmart. Hela Norrbotten ska leva”.

Nästa stopp blir den 14 augusti vid Coop i Älvsbyn.
Resterande turnéplan hittar du på Facebook Vänsterpartiet Älvsbyn eller i Älvsbyns gratistidning vecka 33.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.