Tre mål av Marcus när Sikfors vann med tennissiffror

06 AUG 2018

Marcus Öman (t.v) gjorde tre mål när Sikfors vann med 6-4.

Marcus Öman gjorde tre mål när Sikfors besegrade Bergnäset hemma på Forsvallen med 6-4 (3-2).
– En grym match, säger Albin Dalkvist, spelande tränare.

Efter förlusten mot Svensbyn/ISK/Lillpite med 2-6 förra omgången studsade Sikfors tillbaka med besked.
– En hundraprocentig insats av hela laget, berömmer Albin.

Det blev rena målkalaset. Publiken på Forsvallen fick bevittna hela tio mål!
– En härlig drabbning mellan två bra lag, tycker Albin.

Sikfors tog ledningen i den 14:e minuten genom Marcus Öman. Det blev början på en svängig match där Sikfors dock aldrig hamnade i underläge.
– Det var mycket fram och tillbaka, säger Albin.

Bergnäset kvitterade till 1-1 innan Marcus Öman återigen gav Sikfors ledningen med 2-1 på straff. Gustav Bergström utökade till 3-1 genom ett fint nickmål.  men strax före pausvilan reducerade gästerna på nytt.

En bit in i andra halvlek svarade hemmalaget för ett ryck och gick ifrån till 5-2 efter mål av Marcus Öman och Fredrik ”Freud” Johansson. Avgjort? Nej, inte alls. Bergnäset svarade med två snabba mål och så var det nerv igen.

Med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid kunde Fredrik ”Freud” Johansson avgöra till hemmalagets fördel.
– Skön seger, tycker Albin som ser fram mot tre nya poäng när Sikfors möter Älvsbyn 2 på tisdagskvällen.

Beröm till alla spelare i Sikfors med ett extra plus till Marcus Öhman.