Älvsbyns politiker utfrågades i P4 Norrbottens valspecial

09 AUG 2018
Skrivet av :

Valrörelsen drog igång på allvar under onsdagen när P4 Norrbottens valspecial landade i Älvsbyn och Fluxen.

RADIO: Äldreomsorgen och skolan stod i fokus när P4 Norrbottens valturné landade i Älvsbyn. Medverkande politiker var Tomas Egmark, s, Wiviann Nilsson, v, Berit Hardselius, c, Inger Lundberg, L, Peter Lundberg, KD, och Sören Nilsson, SD. Även sjukvårdspartiet var inbjudna men hade ingen representant som kunde ställa upp.

FOTO: STERLING NILSSON

Varje partirepresentant fick inledningsvis en minut på sig att berätta om vilka frågor de anser viktigast. Efter detta blev de utfrågade av reportrarna Maria Lindgren och Johanna Hövenmark om det nya planerade äldreboendet där mycket kom att handla om placeringen. Den andra frågan som togs upp var framtidens skola i Älvsbyn.

Hela utfrågningen kan du lyssna på här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.