Älvsbyn förlorade mot tabelljumbon

10 AUG 2018
Skrivet av :

Det ville sig inte för Älvsbyns fotbollsdamer i hemmamatchen mot Alvik. Förlust med 0-2 mot tabelljumbon. FOTO: STERLING NILSSON

BILDEXTRA: Alvik hade inte en enda seger denna säsong innan torsdagskvällens match mot Älvsbyn på Älvåkra. Då kom skrällen. Gästerna besegrade Älvsbyn med 2-0 (1-0).

FOTO: STERLING NILSSON

Ingenting gick Älvsbyns väg. Alvik fick ett tidigt ledningsmål, redan i den tredje minuten. Målskytt: Frida Elisabeth Johanson Oja. Ett slumpmål som dock gav gästerna den energi och självförtroende som krävdes för att bringa hemmalaget på fall.

Älvsbyn som har gjort 41 mål, klart mest i serien, lyckades inte överlista Caroline Blom i Alviks mål. Det här var bara andra gången som de grön-vita gick mållösa från en seriematch denna säsong.

Nästa chock för Älvsbyn kom i den 69:e minuten när Ellen Stråhle utökade till 2-0.

Ridå för Älvsbyn. Desto större glädje i Alvik som alltså tog säsongen första seger och passerade Munksund Skuthamns SK i botten av tabellen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.