Alla lördagens heat på film från 3-dagars

22 AUG 2018
Skrivet av :

TV: Älvsbyns MS 3-dagarstävling i folkrace blev en succé både arrangörs- och publikmässigt. Nu presenterar vi alla heat från lördagen på film. För produktionen svarar Tommy Boström, TeBe TV. Videoinspelningarna har redigerats i två delar.

LÖRDAG DEL 1:

LÖRDAG DEL 2:

SÖNDAGENS HEAT OCH FINALER HITTAR DU NEDAN:

TV från 3-dagars på Högheden som blev en succé på alla sätt

Läs mer från tävlingen här:

Älvsbyns 3-dagars, Bilder och Resultat

Älvsbyns 3-dagars har startat inför storpublik uppe på Motorstadion

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.