TV-inslag från föreställningen ”Den lyckliga pessimisten” i Lomtjärnsparken

TV+TEXT: Föreställningen ”Den lyckliga pessimisten” i Lomtjärnsparken blev en succé. Med facit i hand kan det konstateras att publiken uppgick till över 2 000 personer. Nu kan ni se ett TV-inslag från kvällen producerat av Blamorama Productions AB.

Efter tre års turnerande bjöd psykologen Mattias Lundberg (bördig från Älvsbyn) och komikern Jan Bylund älvsbyborna på en grand finale i Lomtjärnsparken. Duons första utomhusföreställning.
– Och en av de roligaste, berättar Mattias.
Han och Jan Bylund bilade tillsammans ner till Umeå efter avslutad show.
– Vi var lyriska, avslöjar Mattias.

Helena Öhlund grattade Mattias Lundberg efter föreställningen.

Lomtjärnsparken är en oas mitt i byn.
– Kul att älvsbyborna ställde upp. Så många har jag aldrig förut sett samtidigt i parken, säger Helena Öhlund kommunalråd.
Tidigare i sommar, under Knalledagen, samlade kommunchefen Magnus Nordström och Älvsbyns Fastigheters VD, Annelie Vinsa, in förslag från allmänheten på hur Lomtjärnsparken kan utvecklas.

Kanske innebar föreställningen ”Den lyckliga pessimisten” (som bygger på boken med samma namn) en renässans för Lomtjärnsparken som kulturscen?
– Föreställningen bjöd på många skratt men också på eftertanke. Det var även en glädje att se den mångfald av människor som samlades i parken, säger Helena.

Mattias och Jan har börjat arbetet med en ny bok.
– Vi får se vad det leder till, säger Mattias.

F´år vi se en ny föreställning i Lomtjärnsparken.
– Det är för tidigt att lova. Men allt är möjligt, svarar Mattias.

Under kvällen stod Ricky’s Place för servering av souvas, hamburgare, kaffe, glass och andra godsaker.

Läs mer om föreställningen här…

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.