Hedersam förlust för Sikfors

06 JUL 2018

Madeléne Andersson duktig målvakt i Sikfors.

Sikfors avslutade vårsäsongen med en hedersam förlust, 0-2 (0-1), hemma på Forsvallen mot Storfors AIK 2. Med lite flyt hade hemmalaget kunnat rädda en poäng.

Rapporter från matchen gör gällande att Storfors var det bättre laget i första halvlek. Gästerna tog också ledningen genom Elin Nyström i den 21:a minuten. Men fler mål gjordes inte före paus.

Efter halvtidsvilan kom Sikfors ut starkare och bättre. Hemmalaget skapade också ett antal chanser och var nära att spräcka nollan. Men det var Storfors som fick utdelning. Med ett nickmål sju minuter in på den andra halvleken avgjorde Elvira Viklund matchen.

Sikfors fotbollsdamer har trots allt gjort en godkänt vårsäsong och faktiskt producerat hela 27 mål på sju matcher. Bara serieledande Sunderby SK har mäktat med fler.