Turistinformationen i Storforsens naturreservat har öppet alla dagar fram till 19 augusti

12 JUN 2018
Skrivet av :

Marianne Holmberg och Emelie Strand öppnade på måndagen Turistinformationen i Storforsens naturreservat där även Sofia Wendt arbetar som turistinformatör.

Turistinformationen i Storforsens naturreservat har öppnat för säsongen. På plats, för att ta emot alla besökare och svara på deras frågor, finns Emelie Strand, Marianne Holmberg och Sofia Wendt.

På måndagen den 11 juni slog Turistinformationen upp sina dörrar. Den kommer att vara öppen dagligen mellan klockan 10:00 och 18:00 fram till den 19 augusti.

Emelie Strand, Marianne Holmberg och Sofia Wendt är sommarens turistvärdar. Både Marianne och Sofia har tidigare arbetat som turistinformatörer i Storforsens naturreservat. Emelie är ny på platsen men inte i branschen. Hon har gedigen erfarenhet från besöksnäringen.

Varje år besöks Storforsen av cirka 150 000 personer. Sommaren är den årstid som lockar flest till området.

Många av dem gör ett besök på Turistinformationen som tillhandahåller information om sevärdheter och upplevelser i Älvsbyns kommun och grannkommunerna.

Vilka är de vanligaste frågorna?
– Många efterfrågar kartor över reservatet och vandringsleder. Andra vanliga frågor handlar om fiske, var det är tillåtet att fiska och var fiskekort kan köpas, berättar Marianne.

Källa: www.alvsbyn.se

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.