Snöplig förlust för Sikfors

27 JUN 2018

Ett självmål avgjorde matchen mellan Sikfors och Svensbyn/ISK2/Lillpite2 på Forsvallen under tisdagskvällen. Gästerna vann med 0-1 (0-0) i en drabbning som blev grinig.

Matchen var länge mållös. Först tolv minuter in i andra halvlek spräcktes nollan. För Sikfors på ett oturligt sätt genom ett självmål.

Hemmalaget jagade därefter en kvittering och ropade på en straff när tio minuter återstod av matchen. En solklar hands tyckte hemmaspelare och supportrar. Men domaren Frans Jonsson friade.

Det gillades förstås inte av Sikfors vilket gjorde en grinig match ännu grinigare.

– Rena dumheter från båda lagen under tiotalet situationer, säger Oskar Ögren spelare i Sikfors till Piteå-Tidningen.

Frans Jonsson delade ut fyra gula kort, två till vardera laget. Men det kunde ha varit fler.