Över 90 000 klickade in på Älvsbyn Just Nu i maj månad

06 JUN 2018
Skrivet av :

90 373 besökte Älvsbyn Just Nu under maj månad. FOTO: STERLING NILSSON

Maj blev en rekordmånad för Älvsbyn Just Nu sedan wordpress gjorde om sitt mätsystem. Vi tackar alla som följer oss. Ni var många. Drygt 90 000! Exakt 90 373. 
Vi som driver denna sajt är oerhört tacksamma och stolta att så många följer oss och vad som händer i Älvsbyn.

Vår ambition har alltid varit att spegla det som händer. Vi har inga resurser att granska. Men vi kan bevaka i samarbete med alla föreningar och människor som finns i Älvsbyn.
Vi vet också att vår sida följs av andra medier. Det har bidragit till flera inslag i exempelvis P4 Norrbotten och riksmedia. Så sidan fyller faktiskt en PR-funktion för bygden.

Det är också så att majoriteten av våra besökare bor utanför kommunen. Men de flesta har någon slags koppling till Älvsbyn. Att personer loggar in från Tyskland, USA, Korea. Japan, Italien med flera nationer har förstås att göra med den testindustri som finns i kommunen.

Men vi har också många följare från andra svenska orter, först och främst från grannkommunerna men även besökare i exempelvis universitetsstäderna. Vi vet att många studenter följer oss. Men också utflyttade älvsbybor och personer med rötter i bygden.

Vi kan se att folk loggat in från turistorter och nationer; Bangkok, Mallorca, Kanarieöarna, Sydafrika, Kroatien, Grekland, Spanien och inte minst USA. Det antar vi är älvsbybor på semester som vill veta vad som händer hemma.

Sedan vi övergick till wordpresss för några år sedan har totalt nära 4,4 miljoner klickat in på vår sida!

Men återigen tack till alla som följer oss. Hör gärna av er för att göra innehållet ännu bättre.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.