Hjältar, ungdomsledare och kulturarbetare prisade

Alfred Jonsson och Alexander Berglund tog emot utmärkelsen av Tomas Egmark.

TV: I samband med måndagens kommunfullmäktige fick Alfred Jonsson och Alexander Berglund ta emot kommunens utmärkelse för rådigt ingripande efter att ha räddat liv. De var nominerade av Margareta Lundberg säkerhetssamordnare i Älvsbyn.

Tobias Drejby, Vendela Olovsson och Jonas Lindbäck.

Under samma sammanträde delades även två ungdomsledarstipendium ut till Jonas Lindbäck och Vendela Olovsson. Likaså årets Kulturpris som gick till Tobias Drejby, författare till boken ”Fånge hos Farc”. Se hela utdelningen på filmen nedan. Ceremonin börjar efter 16 minuter och 50 sekunder.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.