Klart med ny VD för Polfärskt Bröd AB

31 MAJ 2018
Skrivet av :

Ragnar Landin blir ny VD för Polfärskt Bröd AB.

Ragnar Landin  blir ny VD för Polfärskt Bröd AB. Han tillträder tjänsten den 1 januari 2019. Landin har stor erfarenhet av försäljning, marknadsföring och logistik inom FMCG främst i Norden men även i övriga Europa.

Ragnar Landin kommer senast från posten som VD för Picadeli AB. Picadeli har under Landins sex år i företaget utvecklats till ett starkt internationellt bolag med miljardomsättning och verksamhet i sex länder med mer än 100 anställda. Landin har tidigare en gedigen bakgrund bland annat från Axfood-koncernen och Dagab.

Landin drivs av att utveckla befintliga och skapa nya affärer men också hur företag kan använda digitalisering och ny teknik för att skapa konkurrensfördelar och kundnytta. Han har en bred och djup erfarenhet av dagligvarulogistik i alla dess former.

– Polfärskt är ett väldigt spännande bolag med en unikt lokal närvaro över hela landet präglad av starkt entreprenörskap och goda värderingar. Det känns väldigt spännande att få bli en del av företagets framtida resa, säger Ragnar Landin.

Efter snart 20 år som VD och 35 år inom Polfärsktgruppen lämnar nuvarande vd Hans Jacobson över stafettpinnen till sin efterträdare 1 januari 2019.

– Polfärsktkedjan kommer fortsättas utvecklas på bästa sätt med Ragnar vid rodret, det känns väldigt bra, säger Hans Jacobson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.