Gratis fotbollsskola för barn mellan 6 och 15 år

21 MAJ 2018
Skrivet av :

Fotbollsintresserade barn, mellan 6 och 15 år, från byarna i Älvsbyns kommun har möjlighet att börja sommarlovet på bästa sätt. I samarbete med Kultur och Fritid anordnar Nybyns IK en tre dagar lång fotbollsskola på Vidsels IP den 18-20 juni. Att delta i fotbollsskolan är gratis!

Ledare under fotbollsskolan blir: Jonas Lindmark, Robert Karlsson, Per-Ingvar Andersson plus några spelare från Nybyns IK!

Deltagande barn kommer att delas in i olika grupper och tider:
Barn 6-11 år tränar mellan kl. 10:00-12:40
Paus 40 minuter.
Ungdom 12-15 år tränar mellan kl. 13:20-16:00

”Vi kommer att göra olika fotbollsövningar, öva på bollteknik. Vi kommer att prata om fotbollens värdegrunder och varför det är viktigt med fair play och hur man förbereder sig på bästa sätt inför en träning eller match” informerar Nybyns IK på sin hemsida.

Nybyns mål är att alla ska lämna fotbollsskolan nöjda och glada.
”Vi kommer att bjuda på smörgås och festis till deltagarna under dessa dagar (meddela allergier m.m så att vi kan ordna alternativ) och efter genomförd fotbollsskola så kommer alla barn att få diplom och andra överraskningar”.

Frågor eller anmälan görs per mail eller telefon till:
Jonas Lindmark, lilliz@live.se
mobiltelefon: 070-266 14 47


Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.