Fjärde raka för Älvsbyn efter kross med 7-1 mot Blåsmark

29 MAJ 2018

Anna Berglund gjorde tre nya mål. FOTO: KRISTER PALM

Anna Berglund och Emelie Hjertberg fortsätter att producera. I måndagens hemmamatch på Älvåkra mot Blåsmark gjorde de tre mål var. Johanna Björk svarade för ett snyggt frisparksmål. Det innebar seger med hela 7-1 (5-1).

BILDSPELSFOTO: KRISTER PALM

Ändå var det Blåsmark som tog ledningen. Jenny Andersson satte en halvvolley från 30 meter i nätmaskorna.

Men mer än så bjöd inte Älvsbyn på denna varma majkväll. Hemmalaget körde över sina gäster och när första halvlek blåstes av stod det 5-1.

I andra halvlek mattades båda lagen. Kanske inte så konstigt. Det var en tryckande värme.

Älvsbyn har fyra segrar på lika många omgångar och toppar förstås tabellen i division 3. På dessa matcher har laget producerat 19 mål. Alltså nästan fem i snitt!

Av Älvsbyns mål har Anna Berglund svarat för 8 och Emelie Hjertberg för 7. Imponerande!

I ett bra hemmalag ska även Elvira Nordström och målvakten Lisa Nyberg rosas lite extra.