Polarbröd vill sälja bageriet i Omne

11 APR 2018
Skrivet av :

Bageriet i vackra Omne.

Polarbröds bageri i Omne dras med lönsamhetsproblem.

– Vi diskuterar därför ett samarbete med Originalbagarn kring en långsiktig lösning för att ge mer gynnsamma förutsättningar för den fortsatta produktionen och därmed också arbetstillfällen på orten, säger Anders E Johansson vd Polarbröd.

Samtidigt görs offensiva satsningar görs på de två bagerierna i Älvsbyn och Bredbyn.

Blir samarbetet av kommer Originalbagarn utöver sitt eget sortiment även att fortsätta baka Polarbröds produkter på uppdrag av Polarbröd.

 

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.