Kreativa Byar bjuder in till intressanta föreläsningar på Hotell Storforsen

Bill Nilsson och Kreativa Byar bjuder in till ett seminarium om företagsamhet.

Kreativa Byar välkomnar företagare och allmänhet till ett seminarium om företagsamhet på Hotell Storforsen nu på måndag, den 23 april, klockan 18:30. Föreläsare är Jonas Jalar, VD Arctic Falls, och Hilding Holmqvist, Hotellkungen.
– Vi hoppas på god uppslutning. Ingen föranmälan behövs. Det bjuds på kaffe och smörgås, säger initiativtagaren Bill Nilsson vars ambition är ett ökat engagemang för en levande landsbygd. 

Kreativa Byar ekonomisk förening är ett medlemsbaserat företag. Till medlemmar och offentliga organisationer driver och utvecklar föreningen företags- och medborgarservice genom professionellt ledarskap.

Långsiktigt ska föreningen utvecklas till att svara för medborgarnas, tillika medlemmarnas behov inom fullt utbyggda servicepunkter. Föreningen vill också tillhandahålla företagsservice i form av exempelvis rådgivning, sälj-koordination, ekonomitjänster och annat som gynnar en hållbar tillväxt.

Kreativa Byar kommer att utökas med en gren som syftar till att utveckla befintliga och nya småföretag i kommunen.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.