Gratis musikcafé med Tall Blonde och lokala musiker

19 APR 2018
Skrivet av :

Förra året bytte sångaren och låtskrivaren Frithiof Stenvall artistnamn till Tall Blonde.

Det bjuds på musikcafé i Cosmofoajén Forum under lördagen klockan 14:00-16:00. En av artisterna är kritikerrosade Tall Blonde som i mars släppte EP:n ”Wonderful”. Arrangemanget är ett samarbete mellan ABF, SMÄKK musikförening, Älvsbyns kommun och BD Pop.

Förra året bytte sångaren och låtskrivaren Frithiof Stenvall artistnamn till Tall Blonde i samband med sin första singel ”I will light up the sea”.

”Trots namnbyte kommer ni som följt Frithiof Stenvall att känna igen hans säregna sångröst och träffsäkra låtskrivande både i text och musik. Starkt influerat av den brittiska popmusiken, med en fläkt av 90-tal och en tydlig referens till Coldplay fortsätter han att leverera låtar som har all potential att bli stora hits som låter lika bra med gitarr och sång i det lilla, som på de stora scenerna.” recenserade P4:s Fredrika Johansson.

Janne Martinsson och Louise Hortlund

Utöver Tall Blonde kommer Louise och Janne att tolka kända låtar. Stefan Marklund bidrar med blueslåtar.

Stefan Marklund

Fikaförsäljning

Fritt inträde

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.