Fall framåt för mammornas lag

22 APR 2018
Skrivet av :

Victoria Dalkvist blev hårt attackerad i straffområdet (misstänkt straff) men bollen rullade ut till Emelie Berglund som slog ett inlägg vilket skapade en av Sikfors bästa målchanser i denna match.

BILDEXTRA: Sikfors fotbollsdamer förlorade söndagens match mot MSSK/Piteå i Lilla Coop Cup (DM) med 0-5 (0-2) på LF Arena. Trots resultatet var det ett fall framåt. Stundtals höll Sikfors jämna steg med sina motståndare som de facto spelar ett pinnhål högre upp i seriesystemet.

Det var mycket spel på mittplan. Det som avgjorde var MSSK/Piteås vassa kontringar. Och framförallt hade segerlaget Nelly Hallberg. Hon svarade för fyra av målen.

Sikfors försökte rulla boll och lyckades stundtals utan att komma till några farligare avslut. Men tendensen fanns trots allt där.

Spelartruppen på väg ut från arenan, som vanligt med barn och barnvagnar i släptåg. En sympatisk bild.

Byalaget Sikfors har på senare säsonger tvingats till kraftiga förändringar i truppen. En del beroende på skador men i de flesta fall orsakat av barnfödsel eller graviditeter. I och för sig ett positivt problem.

Som vanligt var också barnvagnarna och barnen många i och kring laget. Sikfors är sannerligen ett produktivt lag – inte bara på planen…

Wilmer, 3 år, hade sin matchanalys klar:
– Det röda laget fuskade…

Matchen mot MSSK/Piteå var ett bra genrep inför seriestarten.

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.