På väg mot SM-guld, då skar skotern för Elina

22 MAR 2018
Skrivet av :

Elina Öhman, Tväråns IF, var på väg mot SM-guld på Norrvalla i Skellefteå. Då skar skotern.
– Det här var mitt sista race, säger en besviken Elina till Norrrbottens Media.

Sedan tidigare har den dubbla världsmästarinna beslutat att lägga proffskarriären i Nordamerika på hyllan. Men efter oturen i SM-finalen funderar hon tydligen på att lägga av helt.
– Jag vet inte, vi får se. Jag kommer att ta ett beslut om jag ska köra något alls nästa säsong när jag har funderat klart. Jag måste veta hur det känns, just nu har jag inte den där rätta glädjen, förklarar hon till Norrbottens Media.

Matilda Johansson, Älvsbyns MS, blev åtta.
SM-guldet gick till Elvira Lindh, Borlänge.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.