Ny styrelse och spännande familjeaktiviteter

28 MAR 2018
Skrivet av :

Naturskyddsföreningen på Kanisdagen.

Naturskyddsföreningen Älvsbyn har fått en ny styrelse och flera aktiviteter planeras under året. Bland annat kommer vi arrangera en klädbytardag, där man har chansen att byta kläder som barnen vuxit ur mot större storlekar. En annan kommande familjeaktivitet är Natursnokarna, där vi går ut, både vuxna och barn och upptäcker naturen tillsammans. Det kan till exempel vara att leta djurspår på vintern eller bygga bi-hotell på sommaren.

FOTO: NATURSKYDDSFÖRENINGEN

Under sommaren kommer även den populära slåtterhelgen hållas genom Jokkmokkskretsen i natursköna Aktse, vid Sareks nationalpark. Flera olika aktiviteter är planerade under året och styrelsen hoppas på att även yngre personer med intresse för natur och miljö vill engagera sig. Vi är en liten krets och medlemmarna väljer själva vilken
aktivitetsnivå man vill vara på.

Vi tar gärna i mot andra tips och idéer på aktiviteter som saknas i Älvsbyn och ta kontakt med oss om
det finns frågor gällande föreningen, medlemskap, eller kommande aktiviteter.

NATURSKYDDSFÖRENINGEN ÄLVSBYN

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.