Hejdundrande källarkonsert

03 MAR 2018
Skrivet av :

Älvsbyborna bjöds under torsdagskvällen på en hejdundrandes konsert i musikföreningen SMÄKK:s lokal. Northern Indians från Piteå spelade cirka en timme i en i det närmaste fullsatt lokal i källaren på Forum. Sångerna vävdes samman med många trevliga anekdoter. Härlig stämsång och ljuvligt gitarrspel föll undertecknad i smaken.

SMÄKK är en förkortning av Stimulans Av Musik inom Älvsbyns Kommuns Kulturliv och ger ungdomar och äldre möjlighet att utöva musik men även arrangera spelningar. Vill du veta mer så finns SMÄKK på Facebook. Kontaktperson Jan Martinsson.

Arrangemanget var ett samarbete Fritid & Kultur, ABF och SMÄKK

TEXT OCH FOTO: Jan Martinsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.