Storm nära att fälla Pajala

11 FEB 2018
Skrivet av :

Adam Storm var stabil i målet och räddade 30 skott.

Tväråselets målvakt Adam Storm storspelade och räddade 30 skott i bortamatchen mot topplaget Pajala. Det var nära att räcka till poäng. Men till slut föll TAIF med uddamålet 4-5 (1-0, 0-2, 3-3).

Tväråselets innebandyherrar svarade för en stark insats mot tabelltvåan Pajala. Visserligen dominerade hemmalaget spelmässigt men hade svårt att hitta luckor i ett tappert och ofta välorganiserat TAIF-försvar. Dessutom storspelade Adam Storm mellan stolparna.

Pajala sköt och sköt men det mesta stoppades av Storm. Först efter 38 minuter och 27 sekunder fick hemmalaget hål på TAIF-målvakten. Exempelvis vann Pajala skotten med 14-2 i andra perioden men ledde ändå bara med 2-1 inför avslutande akten.

David Karlsson gjorde två mål. ARKIVFOTO: KRISTER PALM

I tredje perioden jämnade TAIF ut spelet men orkade aldrig riktigt hota Pajala.

Målskyttar TAIF: David Karlsson 2, Viktor Lundström och Jonas Toftered.

Skott: 35 – 16 (14 – 9, 14 – 2, 7 – 5)

Alla matchfakta hittar du här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.