Storm nära att fälla Pajala

11 FEB 2018
Skrivet av :

Adam Storm var stabil i målet och räddade 30 skott.

Tväråselets målvakt Adam Storm storspelade och räddade 30 skott i bortamatchen mot topplaget Pajala. Det var nära att räcka till poäng. Men till slut föll TAIF med uddamålet 4-5 (1-0, 0-2, 3-3).

Tväråselets innebandyherrar svarade för en stark insats mot tabelltvåan Pajala. Visserligen dominerade hemmalaget spelmässigt men hade svårt att hitta luckor i ett tappert och ofta välorganiserat TAIF-försvar. Dessutom storspelade Adam Storm mellan stolparna.

Pajala sköt och sköt men det mesta stoppades av Storm. Först efter 38 minuter och 27 sekunder fick hemmalaget hål på TAIF-målvakten. Exempelvis vann Pajala skotten med 14-2 i andra perioden men ledde ändå bara med 2-1 inför avslutande akten.

David Karlsson gjorde två mål. ARKIVFOTO: KRISTER PALM

I tredje perioden jämnade TAIF ut spelet men orkade aldrig riktigt hota Pajala.

Målskyttar TAIF: David Karlsson 2, Viktor Lundström och Jonas Toftered.

Skott: 35 – 16 (14 – 9, 14 – 2, 7 – 5)

Alla matchfakta hittar du här…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.